Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Probe-Caluanie (Apa grea)

muștar oxidează pasteurizarea

Termostat de pasteurizare cu oxidare nucleară

Producător: Statele Unite.
muelear oxidează pasteurizarea
Termostat de pasteurizare cu oxid nuclear
Pentru mai multe informații, ajungeți-ne prin Telegram sau Whatsapp. +12524844129

Termostatul Caluanie Muelear Parteurize este utilizat pe scară largă pentru a îndepărta urmele sau petele lăsate de o singură substanță pe o suprafață specifică, cum ar fi hârtia. Un solvent sau un produs chimic este de obicei utilizat pentru a îndepărta petele și multe sunt disponibile la tejghea. Soluția chimică SSD sunt molecule care au un capăt polar și un capăt nepolar și pot fi utilizate pentru a elimina cerneala. Ele pot ajuta emulsionarea compușilor care de obicei nu sunt solubili. Produsul chimic este bun pentru îndepărtarea unor adezivi, lacuri de unghii, pete de cerneală, lipici de cauciuc și grăsime. Îndepărtarea lacurilor de unghii poate conține acest produs chimic, cu toate acestea, pentru utilizare generală, este mai bine să achiziționați SSD îmbuteliat din magazinul nostru. Poate fi diluat de industria vopselei cu pulbere de mercur ca substitut pentru un agent higroscopic.

Caluanie este utilizat pe scară largă în chimie, industria vopselelor ca un substitut pentru substanțele higroscopice. Calciul brut este produs 99% din oxidul Mueller.

Parteneriat Caluanie: Un produs chimic reutilizabil.
Caluanie este utilizat pe scară largă în chimie, industria vopselelor ca un substitut pentru substanțele higroscopice. Calciul brut este produs 99% din oxidul nuclear.

Információk a hirdetésről

Ár5 500 USD
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.29
Megtekintve347 alkalommal
Azonosító#599154

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésBrașov / Brassó megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése