Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az F4 konfigurációjának köszönhetően a legrugalmasabb elektromos raklapemelő az F sorozatban. A kettős akkumulátorrés kialakítású F4 egy univerzális eszköz, amely különböző szintű alkalmazásokat képes kezelni két akkumulátor opcióval, az alkalmi használattól a hosszú műszakokig, 1500 kg teherbírással.
Az F4 a legköltséghatékonyabb kezelési megoldást kínálja a konfigurációnak köszönhetően maximális rugalmassággal. A kezelők választhatnak egy akkumulátort, valamint egy hordozható tárolóedényt vagy két akkumulátort, hogy megfeleljenek a többféle munkakörnyezetnek, a könnyűtől a nagy igénybevételig, beltéritől a kültériig.

Személyre szabott ajánlatért ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: vanzari@romforlift.ro

NETTÓ ÁR ÁFA nélkül!

A Romforlift a neves EP berendezésgyártó hivatalos kereskedője Romániában. A világ 15 legjobb gyártója, áruk emelésére és mozgatására szolgáló berendezésekre szakosodott, teljes termékskálával.
A Romforlift-en keresztüli targonca vásárlásának előnyei:
✔️Raktárról történő értékesítés
✔️ 2 év garancia, meghosszabbított 3 év
✔️ visszavásárlás
✔️alkatrészek
✔️ Lízingben eladó
✔️ mobil szolgáltatás
✔️ kölcsönzés

Eladó raktárról vagy megrendelésre használt targoncák, felújított targoncák, használt elektromos targoncák garanciával, használt kézi emelőtargoncák, használt elektromos targoncák, használt targoncák, használt tolóoszlopos targoncák, használtak oldalrakodók, SH targoncák, SH elektromos targoncák, SH targoncák, márkás és alacsony költségű, mindegyik felújított és nagyjavított, és garanciát is vállalunk.

Információk a hirdetésről

Ár1 100 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.26
Megtekintve2 alkalommal
Azonosító#856968

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKolozsvar / Kolozs megye
Weboldalwww.romforlift.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése