Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

K2 kézi kanalas szemenkénti vetőgép (egysoros sorkerekes)



A K-2 típusnál a kerekek egymás után, egy nyomvonalon vannak elhelyezve. A vetőrész középen található, a meghajtása a hátsó kerékről lánccal történik. Az első kerék egy „elősimító”, talaj egyengető funkciót is ellát, hátsó kerék pedig tömöríti a magágyat.

Az egysoros elrendezés miatt, a bakhátra történő vetéshez ezt, vagy ennek az ikersoros (K-2.2) változatát ajánljuk.

A gyári beállításnál a tőtávolság 24 db kanál behelyezése esetén 3,5 cm. Mivel a meghajtás lánccal történik, a lánckerekek esetleges cseréje több variációs lehetőséget biztosít a tőtávolság állítására (akár 1-2 cm-re is).

A következő magok vetéséhez ajánlott: mák, petrezselyem, sárgarépa, retek, hagyma, káposzta, saláta, karfiol, paprika, takarmányrépa, cékla, uborka, borsó, bab, kukorica, ill. Különféle fafajták, gyógynövények magjai pl.: akác, valamint számos virágmag. Továbbá alkalmassá tehető gabonamagvak vetésére is.

Működése:

A vetőmagok kiemelését és adagolását azok nagyságának és alakjának megfelelő kanalak végzik. A kanalakat kell cserélni a vetendő magfajtának megfelelően. Valamennyi vetőkanál a gépek gyári tartozéka. A tőtávolságot a kanáltárcsába helyezett kanalak száma határozza meg: a kanáltárcsába maximum 24 db kanál helyezhető. A meghajtó kerék kerülete 84 cm. Ezek alapján tehát egy fordulaton, azaz 84 cm-es vetési hosszon, a tárcsába helyezett kanalak számától függően 24, 12, 8, 6, 4, 3, 2 és 1 osztást érhetünk el (példa: amennyiben 24 db kanalat használunk, a tőtávolság 3,5 cm lesz (80:24) …. És így tovább).

Előnyei:

– működése egyszerű, használatával rengeteg energia takarítható meg

– a beállított vetési mélység pontosabban tartható, így könnyebb vele a vetés

– magtakarékos vetőrendszer

– pontos magadagolás

– szemenkénti vetés

– egy géppel többféle mag vethető

– utólagos egyelés nem szükséges

Fontos:

Munkavégzés közben ügyelni kell arra, hogy vízszintesen tartsuk a vetőgépet, ellenkező esetben a magok k.

Információk a hirdetésről

Ár800 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.03.10
Megtekintve746 alkalommal
Azonosító#618761

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésTuria / Kovászna megye
Weboldalwww.semanatoare.5mp.eu
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése