Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az új második generációs mechanikus működésű gázágyú használatával távol tarthatja a madarakat, vadakat a gyümölcsösétől, halastavaitól, veteményesétől, mezőgazdasági tábláitól.

Az új generációs készülékek mechanikus egységei már időjárásálló burkolattal készülnek amely megvédi a készülék mozgó elemeit az esőtő, széltől. A gázágyú propán- vagy butángázzal működik, melynek köszönhetően igen hangos detonáció érhető el, és így a madarak, illetve a vadállatok elriasztásával megvédheti a termést, illetve a halastavait.
A védhető terület nagysága 2-4 hektár között változhat, ez nagymértékben függ a termés és a talaj típusától, a domborzati viszonyoktól és az időjárástól is.
A gázágyú működése a propán-propánbutángáz és levegő megfelelő elegyének való időzített begyújtásával éri el a maximális hanghatást.
Mechanikus forgatórendszerének köszönhetően detonációnként 30° -al elfordul, melynek köszönhetően más és más irányba hat. A háromlábú szétszerelhető tripod állvány segítségével a készülék 1,5-2 méter magasságban is üzemeltethető, így a hang messzebbre terjed, a készülék hatótávolsága is így egy körben terjed.
A gázágyút a szélsőséges időjárás viszontagságaitól, az elektrosztatikus védőbevonat védi meg.

TULAJDONSÁGOK:

Időzíthető 2 és 20 perc között
2 Kg -os palack esetén 2900... 3200 lövés
11Kg -os palack esetén 17500... 18000 lövés
Piezoelektromos gyújtó rendszer.

Információk a hirdetésről

Ár110 000 HUF
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.08.16
Megtekintve190 alkalommal
Azonosító#726625

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőWildcontrol
TelepülésCegléd / Magyarország
Weboldalwww.wildcontrol.hu
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése