Hirdetés tartalma

TERMÉKBEMUTATÓ
A WB 30 XT 3 a Honda motoros szivattyújának új modellje továbbfejlesztett szivattyú rotorral, mivel ugyanazt a vízáramlást és nyomást kínálja, de alacsonyabb sebességgel, ezáltal körülbelül 11%-kal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.
A WB30 ​​tisztavíz motoros szivattyú A WB30 ​​több célra is használható, a WB30 ​​egy Honda motoros szivattyú 3 hüvelykes csővel, amely percenként több mint 1100 litert képes mozgatni. A WB30 ​​ideális motoros szivattyú öntözéshez, árvízvédelemhez, világításhoz építkezés, vízelvezető tavak és tavak.
A WB 30 motoros szivattyú ipari Honda GX motorral, 4 ütemű OHV típusú, spirális házzal és kopásálló öntöttvas rotorral rendelkezik.
A WB 30 1100 liter térfogatot képes mozgatni egy perc alatt, és akár 138 000 litert is képes pumpálni egyetlen teli tankkal.
Olajriasztó, tömlőszerelvények.
Tökéletesen alkalmazkodik az intenzív használathoz, tartós és könnyű.
Gumi konzolok a rezgés csökkentésére, csendes működésre, maximalizálva az acélcső cső élettartamát.
Önfelszívó, nagyon könnyen indul, víz hozzáadása nélkül az alapozó fázisban.
Master Tools and Rental.
Csíkszereda munkagépek forgalmazója és kölcsönzője, hivatalos Honda képviselete. Vásároljon vagy béreljen tőlünk minőségi márkák gépeit: légkalapács, lapvibrátor, kézidöngölő és sok más felszerelést.
Látogasson el showroomunkba Csíkszereda Hajnal utca 30, a sameday udvarán, vagy keressen minket 0746155550 telefonszámon.
Master Rental Minőségi szerszám minőségi munka.
Mastertoolshop.ro.

Információk a hirdetésről

Ár2 070 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.07.28
Megtekintve541 alkalommal
Azonosító#763240

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsikszereda / Hargita megye

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése