Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Komplett pellet kazán 15-45 kW (kazán test, pellet égő, napi tartály)
A pellet kazán a biomassza tüzelésű kazánok azon fajtája, amely a többnyire fenyő- vagy keményfa forgácsból, fűrészporból készített pellet elégetésével fűt.

Kényelmes – egy teljes fűtési szezonon át önállóan működik, tisztítás és tartály töltést kivéve hatásfoka egyedülálló – a modern pelletkazánunk akár 90-95%-os hatásfokkal is üzemelnek
A pelletégetőbe szállító csiga folyamatosan és automatikusan adagolja a pelletet szabályozott működés mellett. Az égéshez használt levegőt az égőben elhelyezett ventilátor biztosítja. Ezután a pellet kazánban felszabadult hőenergia átadódik a hőszállító közegnek.
Rendkívül környezetbarát fűtési módszer, mert újrahasznosított alapanyagokat használ el, valamint káros anyag- kibocsátása is alacsony, köszönhetően szabályozott működésének.
Mivel a fűrészporból préselt pellet szemcsemérete homogénebb a fánál, ezért automatizáltabban fűthető vele a kazán, mint a tűzifával. A pellettartályban maximálisan elméletileg korlátlan. Az égés következtében keletkező, 1 %-ot nem meghaladó salakanyag pedig a kazán salaktálcájára jut. Automatizált működésének köszönhetően napokon át képes a megfelelő hőmérsékletet biztosítani felügyelet nélkül, de tisztitást igényel, legalább heti 2 alkalommal.
Komplett pellet kazán 15 kW (kazán test, pellet égő, napi tartály) 12.290 ron
Komplett pellet kazán 25 kW (kazán test, pellet égő, napi tartály) 13.890 ron
Komplett pellet kazán 35 kW (kazán test, pellet égő, napi tartály) 16.629 ron
Komplett pellet kazán 45 kW (kazán test, pellet égő, napi tartály) 18.199 ron.

Információk a hirdetésről

Ár12 290 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.08.21
Megtekintve611 alkalommal
Azonosító#718873

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésJoseni / Hargita megye
Weboldalwww.electrohotermshop.com
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése