Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A Ferroli család legújabb tagja a Ferroli Sun P7 N pellet égő, mely egy jelenleg széles körben terjedő új fűtési módszer. A pellet égőfej felhasználóbarát, költséghatékony fűtési megoldást kínál. Garantáltan otthona hatékony fűtésrendszerének szíve lesz.

Leírás
A Ferroli Sun P7 N Pellet Égő egy tökéletes megoldás a fűtési költségek csökkentésére. Az égőt olyan helyekre ajánljuk, ahol a gáz kiépítése költséges, illetve nem lehetséges, továbbá egy megfelelően kiépített rendszer esetén az üzemeltetése rendkívül gazdaságos. Hasonló komfort érzet mellet üzemeltethető, mint egy gázkazán.
A Ferroli Sun P7 N Pellet Égő bármely vegyestüzelésű kazánra felszerelhető 13,1 Kw és 34,1 Kw-os tartományban. Az ajtóra való rögzítést kell megoldani!
A pellet égő üzemeltetése során a megfelelő minőségű pellet beszerzése elengedhetetlen. A készülék csak 6 mm-es pellettel tud üzemelni, melynek hossza nem lehet több, mint 35 mm, de rövidebb lehet.
A Ferroli Sun P7 N Pellet Égő tartozéka a behordó csiga, mely automatán képes a pellettet behordani a tárolóból.
Új funkciók:
• Kezelőfelület, a kijelzővel könnyen hozzáférhető, az égő felső részén helyezkedik el
• Fűtés keringető szivattyút vezérel
• HMV indirekt tároló csatlakoztatható, váltószeleppel vagy töltő szivattyúval
• Túlmelegedés elleni védelem (szivattyúval)
• Legionella védelem
• Fagyvédelem
• Komfort: hőntartás HMV készítéshez.

Információk a hirdetésről

Ár5 900 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.12.04
Megtekintve127 alkalommal
Azonosító#752058

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésJoseni / Hargita megye
Weboldal997/A, 997A
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése