Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Légy különleges és ajándékozz egyedi Shadow Box-ot szeretteidnek! A Shadow Box-aink (arnyékdobozaink) teljes mértékben színes kartonból készülnek, és személyre szabható modellek közül is választhatsz. Hiszen az igazi ajándék mindig személyes és egyedi, és az érzelmeket a szívünkből juttatjuk kifejezésre.
Az árnyékdobozaink tökéletes ajándékok születésnapra, évfordulóra, esküvőre, vagy bármilyen más különleges alkalomra. Kézzel készülnek, ezért minden darabunk eredeti és egyedi. Ha szeretnéd meglepni valamivel a barátodat, a családtagodat vagy az ismerősödet, akkor mi állunk rendelkezésedre, hogy a lehető legtökéletesebb ajándékot biztosítsuk.
Nem kell tovább keresgélned, hiszen a mi handmade termékeinkkel igazán szerethetővé és kedvessé válhatsz. Az eredeti és kreatív megoldásoknak köszönhetően olyan ajándékot kapsz, amit nem találsz meg másutt.
Nézz szét termékeink között és válassz a több mint 18 modell közül személyre szabhatóakat is találsz! Ha bármilyen kérdésed van, vagy segítségre van szükséged a választásban, keress minket bátran. Lepd meg szeretteidet egy Shadow Box-szal, és legyél te az, aki eredeti ajándékot ad.

Információk a hirdetésről

Ár45 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.04.16
Megtekintve147 alkalommal
Azonosító#814009

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTünde
TelepülésCsíkszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése