Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

ÁR CSÖKKENTÉS!!! / REDUCERE DE PREȚ!!!

ÚJ ÁR / PREȚ NOU: 4 eur/m2
RÉGI ÁR / PREȚ VECHI: 6 eur/m2

Eladó 1 hektár belterület Marosfőn, az egyik részén a Maros folyó határolja, saját minőségi vizű forrás van a területen, 25%-át fiatal fából álló erdő borítja. Két darabban is értékesíthető, a terület két részre osztható, az egyik rész 4248 m2, a másik 5522 m2. A telken található egy faház, ami két szobából, egy konyhából áll és felújításra szorul. Főúttól csupán 100 méterre fekszik, csendes környezetben

De vânzare 1 hectar de teren în Izvorul Mureșului, o parte a terenului este mărginit de râul Mureș, are propria sa sursă de apă de calitate, terenul este acoperit 25% de o pădure de lemn tânără. Se poate vinde în două bucăți, zona poate fi împărțită în două părți, o parte este de 4248 m2, iar cealaltă este de 5522 m2. La doar 100 de metri de drumul principal, terenul este într-un mediu liniștit.

Információk a hirdetésről

Ár4 EUR /négyzetméter
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.03.02
Megtekintve1040 alkalommal
Azonosító#642087

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésMarosfő / Hargita megye
Weboldalwww.wellimob.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése