Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó 2500 m2-es hétvégi ház építésére alkalmas telek, Felső Csernáton határában, Ikavárával szemben helyezkedik el, közelében található a Malom csárda. A terület előtt lehetőség van a villanyhálózatra való rácsatlakozásra. Nagyon szép panorámával rendelkezik, a főúttól 100 méterre.

Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk a wellsfantu@gmail.com e-mail cimre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: 0767 705 222

Ár: 12 Euro/m2



De vânzare teren în Cernatu de Sus, este situat vizavi cu Cetatea Ika, aproape de Malom Csárda.
Terenul are 2500 mp, ideal pentru construirea casei de vacanță. În fața terenului este posibilitate de a conecta la rețeaua electrică. Se află la 100 m de la drumul principal cu o panorama frumoasă.

Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactați la nr. De telefon 0767 705 222 sau pe adresa de mail wellsfantu@gmail.com.

Pret: 12 EUR/mp.

Információk a hirdetésről

Ár12 EUR /négyzetméter
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.12.02
Megtekintve590 alkalommal
Azonosító#662200

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsernáton / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése