Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó 1500 m2 beltelek Maksán, a besenyői tó szomszédságában, festői panorámával, Sepsiszentgyörgytől 15 km-re. A telek közelében villany található. A terület hossza 45 m, a szélessége pedig 34 m.
- A Besenyői-tó Kovászna megye legnagyobb mesterséges tava, Maksa községtől Besenyő falu irányában található.
- A bodoki hegyek mélyéből eredő, kristálytiszta erdei patakot duzzasztották fel. A partot dombok, erdő, hétvégi házak és strandnak kijelölt hely övezi.
- A természetet kedvelő embernek ideális hely kirándulásra, fürdőzésre, csónakázásra, túrázásra, gombászásra, horgászásra, télen korcsolyázásra, szánkózásra.
Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk a wellsfantu@gmail.com e-mail cimre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: +40783 055 685.

Ár: 12,9 euro/ m2

De vânzare teren intravilan cu o panorama pitorescă, în Moacșa, în vecinătatea lacului Pădureni, 15 km de Sfântu Gheorghe. Suprafața terenului este de 1500 mp, lungimea 45 m și lățimea 34 m.
- Lacul Pădureni - Moacșa se află pe teritoriul administrativ al comunei Moacșa.
- Este locul unde cei mai mulți vin pentru a pescui, pentru a sta la picnic sau grătar, pentru a face windsurfing ori pentru a se scălda în apa lacului.
- Fiind lac de munte, acesta are ca străjeri Munții Bodoc spre extrema sudică. În afară de acest lac, Valea Pădureni mai dispune și de un ștrand unde doritorii pot merge.
Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactați la nr. De telefon +40783 055 685 sau pe adresa de mail wellsfantu@gmail.com.

Preț: 12,9 Euro/ mp.

Információk a hirdetésről

Ár13 EUR
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.04.23
Megtekintve1670 alkalommal
Azonosító#708045

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőWell
TelepülésMaksa / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése