Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó beltelek panorámás kilátással, a Rétyi tó közvetlen szomszédságában, Sepsiszentgyörgytől 13 km-re.
A terület hasznos felülete 1744 m2, valamint a hozzátartozó út 160 m2. A telek közelében vendéglő található, ideális lehet hétvégiház céljából, sátortábor-, capmingezésre.
Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk a wellsfantu@gmail.com e-mail cimre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: 0741 435 802.

Ár: 23 Euro/m2

De vânzare teren intravilan într-o zonă pitorească, în vecinătatea lacului de agrement Reci, în apropiere de Complexul de Agrement Reci (Hanul Nufărului) și în imediată vecinătate de rezervația "Mestecănișul Reci", și de 13 km de Sfântu Gheorghe.
Suprafața terenului este de 1744 mp și drumul de acces de 160 mp. Terenul este neîprejmuit, este ideal pentru casă de vacanță, pentru tabără de cort, campinguri.
Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactați la nr. De telefon 0741 435 802 sau pe adresa de mail wellsfantu@gmail.com.

Pret: 23 Euro/mp.

Információk a hirdetésről

Ár23 EUR
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.05.31
Megtekintve534 alkalommal
Azonosító#715032

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőWell
TelepülésSepsiszentgyörgy / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése