Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó egy 23900 m2 kültelek, amely legelőből és erdőből tevődik össze, Sepsiszentgyörgyön, a “Csaba forrás” és Sugásfürdő szomszédságában.
A terület alkalmas lehet, azok számára, akik Kalandparkot szeretnének kialakítani a gyerekek és a felnőttek számára.
Amennyiben további résztleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: 0757 393 463.
Ár: 4 Euro/m2
De vânzare teren extravilan, este alcătuit din pășuni și pădure cu o suprafață utilă de 23900 mp în Sfântu Gheorghe, în vecinătatea Băile Șugaș și ”Izvorul Csaba”.
Zona este potrivită, pentru cei care doresc să realizează un parc de aventură pentru copii și adulți, este o zonă de agrement.
Pentru mai multe detalii asupra imobilului prezentat, vă rugăm să ne contactați la nr. De telefon 0757 393 463 sau pe adresa de mail wellsfantu@gmail.com.
Preț: 4 Euro/mp.

Információk a hirdetésről

Ár4 EUR
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.06.14
Megtekintve628 alkalommal
Azonosító#717379

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőWell
TelepülésSepsiszentgyörgy / Kovászna megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése