Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A Covid és az elmúlt időszak változásai miatt, úgy alakult hogy eladóvá vált, Torockón elterülő egyik nagyobb földterületünk. A terület közzel 9.000 m2 (ezen találhatók épületek, illetve meglehet vásárolni egyben vagy különböző részekben is bővebben a képeken). Amit a területről tudni kell, hogy a város szíve mellett helyezkedik el, csendes környéken, ideális hely turista létesítmények kialakítására, illetve más tevékenységek folytatására is.
A helységről:
Torockó, Romániában, pontosabban az Erdélyi-középhegységben elterülő Székelykő és Ordaskő sziklavonulatának szűk völgyében helyezkedik el.
Kolozsvártól délre, Nagyenyedtől pedig 23 km-re található.
A falut számos nevezetesége mellet, talán leginkább a hagyományos motívumokkal ellátott építkezési stílusáról lehet felismeri. A hely, ahol kétszer kel fel a nap, Erdély legnyugatibb végvára és talán egyik legszebb faluja is. Kilátásával sok embernek Ausztria hegyvidékeit idézi, amihez a sárkány ernyősök hada is hozzájárul.
Torockót számos túra útvonal keresztezi amely, nemzetközi védelmi területetekkel, várakkal és számos látványosággal van teletűzdelve.
Ideális kirándulási helyet biztosítva a családoknak, pároknak és kiváltképp a fiataloknak. A fiatalságot, nem csak a természet adta látványoságok és történelmi események maradványai csábítják, de a nyaranta megrendezendő Double Rise fesztivál is erre szolgál, amikor több ezer fiatal árasza el a falucskát.
A falu lakói viszont hozzávannak szokva az emberek hadához, mivel télen-nyáron tele van turistákkal és kirándulókkal.
Árak és elérhetőségek:
A terület a képeken is jól látható 6 részből áll, mi az árakat illeti, külön-külön azt itt tüntetem fel (megvásárolható egyben is):
1 telek – 50.000 euró
2 telek – 50.000 euró
3 út
4 telek – 40.000 euró
5 telek – 35.000 euró
6 telek – 50.000 euró
Ha bármilyen kérdésük merülne fel, a részletekért lehet érdeklődni nálam a:
+36 30370 3411 / +40 7456 71292 számon, valamint emailben a: kistvan0912@gmail.com elérhetősé.

Információk a hirdetésről

Ár35 000 USD /négyzetméter
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2022.05.30
Megtekintve402 alkalommal
Azonosító#774464

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésTorockó / Fehér megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése