Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az RO 102-A berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül biztosít prémium vízminőséget.
Összhangban a korszerű RO (fordított ozmózis) technológiával, az RO-102 víztisztító egy életen át szolgálja a családokat. Ez a rendszer elrejthető a mosogató alá. Valamennyi termék közül ez a legklasszikusabb RO víztisztító rendszer. A RO-102 kémiai anyagok és elektromos áram nélkül állít elő prémium minőségű vizet. Ám erős és kiváló minőségű alkatrészeivel az RO-102 az összes oldott szárazanyag több mint 95%-át, az összes szerves anyag +99%-át, az összes baktérium +99%-át képes eltávolítani, valamint a klórtartalmat +99%-kal csökkenti. Ezenkívül javítja a víz ízét és minőségét, valamint a kellemetlen szagokat és üledéket. Az RO-102 nem csupán eltávolítja az olyan ártalmas anyagokat, mint az ólom, réz, bárium, króm, higany, nátrium, kadmium, fluorid, nitrit, nitrát és szelén, amely az Ön vizében is jelen lehet, hanem emellett egészséges, tiszta ízű vizet biztosít az Ön otthonában.
Konnyen beszerelheto az otthonaba

Erdeklodni a 0740034424 vagy 0747026273 as telefonszamon lehet.

Információk a hirdetésről

Ár1 065 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.18
Megtekintve2 alkalommal
Azonosító#672678

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőVass Szilard
TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése