Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Nézőpont kérdése.
Általánosan közismert, hogy a napelemes, illetve a napkollektoros rendszerek nagyon jók, de drágák és későre térülnek meg. Ez részben igaz és igy van azoknál a rendszereknél, amelyeket befektetési célból építenek. Gondolok most a nagyobb több tíz, száz, vagy ezer kilowattos rendszerekre, amelyek 8- 10- 12 év alatt térülnek meg és a várható 25 év alatt termelik meg a nyereséget.
A háztartási rendszereknek viszont más a céljuk és feladatuk. Elsősorban a család kényelmét szolgálják. A fatüzelésű kazánoknál nyáron az állandó tűzrakás gondja megoldódik. A kazán részleges, kihasználatlan kapacitása miatt kondenz képződhet, ami az élettartalmát rövidíti. A villanybojler és gázkazánok esetében nem érkezik többlet számla.
Gondoljunk arra, hogy a háztartásban megvásárolt készülékek mind csak fogyasztók. Egyikük sem térül meg. És nem is kell. Egyedüli rendszer, ami nekünk termelnek a háztartásban, a napelemes és napkollektoros berendezések.
Tudom, hogy sokaknak nem könnyű előteremteni ezek megvásárlására a pénzt. De ha egyszer sikerült, akkor 25- 30 éven át gyűjtik nekünk az energiát fáradhatatlanul és szolgálják kényelmünket.

"A napelemet mindenkinek".

Információk a hirdetésről

Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.05.25
Megtekintve253 alkalommal
Azonosító#584503

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőNemet Laszlo
TelepülésSzékelyderzs / Hargita megye
Weboldalwww.solardoktor.ro
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése