Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Invertor / Aparat de sudura MIG / MMA 250A fara gaz (37415)



Sudorul MIG 250 se caracterizează printr-o sursă de alimentare monofazată și este realizat conform tehnologiei invertorului IGBT. Acest produs este potrivit pentru sudarea cu electrozi acoperiți cu flux (fără ecran de gaz), MIG / MAG (ecran de gaz) și DC. Mașina de sudat semi-automată MIG 250 este proiectată pentru sudarea cu fire de auto-ecranare de 0,9 mm, fire de sudură și cu electrozi acoperiți cu diametrul de până la 4 mm.
Sudor
MIG 250
- multe posibilități într-un singur dispozitiv
Mașina de sudat semiautomatică MIG 250 acceptă o bobină de 1 kg și este proiectată pentru sudarea aluminiului, fontei, oțelului slab aliat (MAG), a oțelului cu emisii reduse de carbon și a oțelului aliat (MIG). Datorită faptului că este un produs creat în conformitate cu tehnologia modernă, are și multe funcții și accesorii utile, precum:
- afișarea digitală a parametrilor curenților de sudură
- Indicatoare LED: putere (verde) și suprasarcină (roșu)
- reglarea lină a curentului de sudură controlată electronic
- reglare lină controlată electronic a vitezei de alimentare a firului
- protectie la suprasarcina.
Sudorul 250 MIG a fost conceput pentru a lucra atât în atelier, cât și în teren, și în același timp aparține grupului de produse care sunt eficiente în funcționarea lor și foarte durabile. Mașina de sudat semi-automată MIG 250 este una dintre cele mai bune soluții în ceea ce privește eficiența și fiabilitatea.

SUDARE
Reglarea parametrilor de sudare este continuă (netedă), curentul maxim de sudare depinde de grosimea firului utilizat și de tensiunea de sudare. Alimentatorul cu o singură rolă funcționează cu fir de 0,8 / 0,9 mm.
Eficiența ridicată a sudorului vă permite să sudați cu un curent de 250A. Comutatorul termic va opri dispozitivul în cazul depășirii ciclului de funcționare admisibil pentru un curent de sudare dat, prevenind astfel supraîncălzirea mașinii de sudat.
Manipulatoarele confortabile și foarte.

Információk a hirdetésről

Ár749 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.10.11
Megtekintve575 alkalommal
Azonosító#728007

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésGyergyotolgyes / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése