Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Set presa pentru pistoane etrier frana 35 piese (13103)

Setul de separatoare pentru etriere de frână cu acționare manuală este adaptat funcționării etrierelor presate (frâne față) și înșurubabile (frâne spate). Fixarea precisă a adaptorului și a pistonului este o garanție a introducerii corecte a pistonului în cilindrul etrierului de frână. Acest lucru, la rândul său, protejează mecanicul împotriva blocării și blocării pistonului din cilindru. Butonul este echipat cu un vârf magnetic, datorită căruia menține placa axa corespunzătoare unui piston dat în axă.
Setul de separatoare pentru etriere de frână cu acționare manuală este adaptat funcționării etrierelor presate (frâne față) și înșurubabile (frâne spate).
Setul include 35 de piese adaptate la dimensiunea pistoanelor de frână de pe majoritatea autoturismelor europene și asiatice.
Fixarea precisă a adaptorului și a pistonului este o garanție a introducerii corecte a pistonului în cilindrul etrierului de frână. Acest lucru, la rândul său, protejează mecanicul împotriva blocării și blocării pistonului din cilindru.
Butonul este echipat cu un vârf magnetic, datorită căruia menține placa axa corespunzătoare unui piston dat în axă.
Setul include 2 bucăți de prese (dreapta-stânga) pentru retragerea pistonului de frână, o cheie de 6 mm și 7 mm și 2 tipuri de pumni.
Adaptoare adaptate la majoritatea pistoanelor de frână ale mașinilor europene și asiatice, ceea ce face setul foarte universal și se potrivește cu mașini precum: Acura Alfa Romeo Aston Martin Audi Austin Austin-Healey BMW Bugatti Chevrolet Chrysler Citroën Daewoo Daihatsu Dodge Ferrari Fiat Ford GM GMC Honda Hyundai Infiniti Isuzu Jaguar Jeep Kia Lancia Land Rover Lexus Lincoln Lotus Maserati Mazda McLaren Mercedes-Benz Mercury MG MINI Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Proton Renault Rover Saab Saleen Saturn Scion SEAT Škoda Smart Subaru Suzuki Tata Toyota Triumph TVR Vauxhall Volkswagen Volvo.


DATE TEHNICE:
SET CONȚINE:
• Cheie de 6 mm și 7 mm
• 2 tipuri d.

Információk a hirdetésről

Ár189 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.10.11
Megtekintve486 alkalommal
Azonosító#730055

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőUnelte Scule
TelepülésGyergyotolgyes / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése