Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó elektromos, több funkciós babahinta. A legpraktikusabb babatalálmány volt számunkra, ringatáshoz, alváshoz, etetéshez, hordozáshoz, és ami a legfontosabb, hogy a baba biztonságos, kellemes "ellevéshez", miközben szülőként elvégezhettünk pár mindennapi teendőt.
Több irányba mozgatható és lendíthető, elektromos csatlakozással és anélkül is. A sok funkció közül, mindegyik eléggé bababarát, egyik sem zavaró, vagy kellemetlen. Nem foglal nagy helyet, görgős, így könnyen mozdítható, szétszerelhető, huzata mosható. A pihenőszék lecsatolható, külön hordózóként és hintaszékként is funkcionál, már pici baba kortól, mivel állítható.
Nyugtató természeti hangok, kellemes dallamok, állítható fények, karfára szerelt játékok tehetik kellemessé a baba hintázását.
9 kilóig használható, maximum egy éves korig.
Csíkszeredába és Székelyudvarhelyre el tudom küldeni ingyen.

Információk a hirdetésről

Ár260 RON
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2023.11.26
Megtekintve105 alkalommal
Azonosító#850802

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőAndrea
TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése