Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Vadalmaecet eladó, érett, kiváló vadalmából.
Ára: 10 RON/liter. Postaköltség: 2,6 RON alapdíj+1,2 RON/kg csomag, összesen 15-25 RON.

A vadalmaecet számtalan egészségjavító hatással bír:
1. NAGYON HATÉKONY FOGYASZTÓSZER. A benne lévő gyümölcssavak (citromsav, borostyánkősav, fumársav, almasav és C-vitamin) építőkövei és katalizátorai a zsírok cukrokká való átalakításában az emberi szervezetben. Nélkülük a zsírok csak nagyon erős fizikai megterheléssel tudnak átalakulni. Az almaecet fogyasztásával csekély fizikai megterheléssel vagy anélkül nagyon jó fogyási eredményeket lehet elérni.
2. NAGYON HATÉKONY GYULLADÁSCSÖKKENTŐ. Használható külsőleg vagy belsőleg. KÜLSŐLEG: Kenegetve, borogatva az izom húzódásokra, reumára, gyulladásra nagyon jó. A vadalmaecet ágya és föle a legjobb a nők mellgyulladására, a tejmirigyek gyulladásának csökkentésére. BELSŐLEG: csömörlésre, gyomorfájásra, helyreállítja a gyomor és a belek savasságát, a gyümölcssavak semlegesítik a baktériumok méreganyagát és az elszaporodott káros baktériumoknak kedvezőtlen környezetet teremt.
3. SAVTÚLTENGÉS CSÖKKENTŐ ÉS EMÉSZTÉS JAVÍTÓ.
Az előbb leírt módon javítja az emésztést és pusztítja a Helicobactert. Mivel a vadalmaecet nagyon kevés ecetsavat tartalmaz, így a gyomor és a belek savasságát csak annyira növeli amennyire csak szükséges. Gyorsan felszívódnak még a vastagbélbe kerülés előtt.
4. VÉRNYOMÁSCSÖKKENTŐ. Csak lassan lehet hozzászoktatni a szervezetet, mert a vérnyomást kezdetben hirtelen csökkenti. Az erek meszességét oldja ki, egészen az egészséges állapotig.
5. IMMUNRENDSZER ERŐSÍTŐ. Az almaecet egy C-vitamin bomba. A C-vitamin tartósan csak savas környezetben marad meg, és ez a természet által kidolgozott kémiai környezet a legkedvezőbb számára. Így, mindig a maximális C-vitamin mennyiséget juttatjuk be a szervezetünkbe és a felszívódás során is a leghatékonyabban szívódik fel. Kb. 2 hét intenzív vadalmaecet fogyasztás után a szervezet telítődik, de addig nagyon kívánja az ember.

Információk a hirdetésről

Ár10 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.02.06
Megtekintve814 alkalommal
Azonosító#537491

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőÁrpád
TelepülésZetelaka / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése