Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

A kerítés általában több funkciót tölt be, ezért a helyes kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Elsősorban kijelöli a telekhatárt, véd a kíváncsi tekintetek elől, ugyanakkor szigetel a por és zaj ellen is. Betonkerítéseink előnyeit taglalva elsősorban a védő szerepét emeljük ki, ami felgyorsult és sajnos erőszakos világunkban fontos szempont. Egy kellően magas, stabil betonkerítés nem csábít betörésre vagy vandalizmusra, ugyanakkor emeli az ingatlan árát is.

Idilli amerikai filmkockákon látni alacsony sövényt kerítés gyanánt, amit a gyerekek vidáman ugrálnak át, míg szüleik a medence mellett boldogan grilleznek. Mindez a Kárpát medencében ritkán megvalósítható ábránd. Nálunk az átlagember ledolgozva az átlag 12 órát a munkahelyén az átlagfizetésével inkább vágyik intimitásra és nyugalomra, nem pedig a szomszéd pitbulljára vagy falun kószáló tyúkjaira kíváncsi. Az általunk kínált betonkerítés ár-érték aránya az átlagemberek számára megfizethető, esztétikai szempontból pedig nem hivalkodó, jól variálható /vassal, fával akár/és jól illeszkedik a környezetbe.

Műszaki ismertetés
Elemes betonkerítéseinknél nincs szükség sávalapra, csupán az oszlopok kerülnek 80 cm mély, 30 cm széles szárazbeton ágyba. Az oszlopok tengelytávolsága általában 195-203 cm hosszú kerítéselemeinknél, de lehet akár 300 cm is. A kerítés magassága általánosan 2 - 2,5 m között választható, ez esetben nem kell sávalapot kialakítani. A munkafolyamat látványos: 1 nap alatt 30-40 m kerítés telepíthető,, kulcsra készen“. További infókért kérem hívjanak.

Információk a hirdetésről

Ár150 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.07.27
Megtekintve1199 alkalommal
Azonosító#617088

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőZoltan
TelepülésSzekelykeresztur / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése