Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Már régóta ismeretes a mágneses mező emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása. Szeretnénk megismertetni önöket a mágneses termékek használatának előnyeivel, hiszen ez által életminősége javulhat, fájdalmai megszűnhetnek. Energiával telve ébredhet és láthat neki a mindennapi teendőknek.
A mágneses tér hatására a szervezetben javul a sejtek oxigénellátottsága és a vérkeringésére is pozitív hatást gyakorol. Javul a szervezetben lévő fehérjék felépítése, a hormon- és immunrendszer működése. A mágneses gyapjú derékalj eltéríti a föld káros sugarait és mindenféle mellékhatás nélkül gyorsítja a szervezet öngyógyítási folyamatait.
A mágneses derékalj a mágnesterápia alkalmazásának legkényelmesebb módja, mely otthonunkban minden nap alvás, pihenés közben használható és semmilyen mellékhatása nincs. Előnye továbbá, hogy hatása kötésen, gipszen és ruhán keresztül egyaránt érvényesül.
Orvosi javallat nélkül alkalmazható és folyamatos használatra ajánlott.
Termékeinkről, akcióinkról, szállítási feltételeinkről teljeskörű információt talál a Gyapjú Market Webáruház weboldalán.
Romániai lakhely esetén a megrendelt terméket a legközelebbi Magyarországon levő postahivatalba (pl. Csenger, Nyírábrány, Biharkeresztes, Gyula, stb.) tudjuk küldeni Postán Maradó utánvétes küldemény formájában, ahol az utánvét Ft-ban történő kifizetésével lehet a csomagot átvenni.

Erről telefonon, vagy e-mail üzenetben tudunk egyeztetni.

Információk a hirdetésről

Ár23 500 HUF
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.22
Megtekintve250 alkalommal
Azonosító#504578

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőDm-tex Kft.
TelepülésDebrecen / Bihar megye
Weboldalhttp://gyapjumarket.hu
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése