Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

FiberTub – Üvegszálas dézsa
Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik az üvegszálas termékek gyártásában. A FiberTub üvegszálas dézsáink higiénikusak, könnyen tisztíthatóak és karbantarthatóak.
Hosszú élettartam a PVC-hez és a fadézsákhoz képest. A kád és a kályha korrózióval és vegyszerekkel szemben ellenálló. Anyaga tartós és elegáns, a tükörhatással rendelkező gélbevonatnak köszönhetően. Az üvegszálas kád önhordó szerkezetű, beépíthető teraszokba, lefödések alá. A vízköpenyes kályha sós vízzel is használható.
Függetlenül attól, hogy használatra kész készletet vagy üvegszálas kádat szeretne használni a teraszán - a Fiber Tub a legjobb választás. Standard színek: fehér, világoskék Ügyfél által meghatározott bármilyen szín lehetséges, RAL színkód szerint. Garancia vízállóságra: 10 Év
Paraméterek:
Üvegszálas kád - 6 fő részére Külső átmérő: 2000 mm Belső átmérő: 1890 mm Magasság: 1000 mm Térfogat: 1200 L Súly: 70 kg
Külső borítás Thermowood fenyő lambéria - 20 mm.

Információk a hirdetésről

Ár2 440 EUR
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2021.10.30
Megtekintve672 alkalommal
Azonosító#737900

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésOdorheiu Secuiesc / -
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése