Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Készítünk személyre szabott fotókönyveket rendelésre, legyen az esküvő, keresztelő vagy bármilyen más esemény. Küldd el nekünk a képeid, mi pedig egyedi tervezéssel és magas minőségű nyomtatással készítjük el az albumot. Rád bízzuk a tervezet jóváhagyását, és szükség esetén módosításokat is végzünk. Így garantáljuk, hogy emlékeid szépen és időtállóan örökítjük meg egy gyönyörű fotókönyvben. Válassz minket az emlékek megőrzéséhez!

Carte (album) cu fotografii
Realizam la comanda cărți foto personalizate, fie ca este vorba de nuntă, botez sau orice alt eveniment. Trimite-ne pozele tale, iar noi vom crea albumul cu un design unic și imprimare de înaltă calitate. Vă lăsăm să aprobați proiectul și să faceți modificări dacă este necesar. Așa vă garantăm că amintirile voastre vor fi surprinse frumos și atemporal într-o carte foto frumoasă. Alege-ne pentru a păstra amintirile!

Információk a hirdetésről

Ár80 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.08
Megtekintve5 alkalommal
Azonosító#859613

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőKol Róbert
TelepülésGyergyószentmiklós / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése