Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

PIONEER SPH-10BT bluetooth multimédiás autóhifi fejegység
Fedezze fel az okos vezetést!
A Pioneer SPH-10BT okostelefonos fejegység biztosabb és kényelmesebb hozzáférést biztosít kedvenc telefonos appjához fizikai gombjaival. Biztonsági lehetőségek, mint a hangfelismerés támogatja a biztonságos vezetést. Ráadásul az új Pioneer Smart Sync applikációval változatos szín és hangbeállítás végezhető el, hogy fantasztikus hangélményben legyen része. Egyszerűen helyezze az okostelefont a beépített, robusztus bölcsőbe, majd akár kábellel vagy vezeték nélkül párosítsa a Pioneer Smart Sync applikációt, hogy még okosabb vezetési élményben részesüljön! Kifejezetten az egyszerű használhatóságra és a biztonságos vezetésre tervezve - egy gombnyomásra van az applikációktól és a sok funkciót vezérlő hangfelismeréstől.

Bemutatkozik az okostelefon csatlakoztathatóság és autós szórakoztatás dinamikus evolúciója. A Pioneer SPH-10BT a legmodernebb okostelefon csatlakoztathatóságot, fejlett hozzáférést, lejátszást és hangminőséget kínálja. Egy tökéletes párja napjaink aktív életstílusának.

Információk a hirdetésről

Ár199 RON
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.22
Megtekintve10 alkalommal
Azonosító#721666

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőImike75
TelepülésCsíkszereda / Hargita megye
Weboldalhttps://youtu.be/PZy_iroP43c
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése