Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó 5.0 Bluetooth-os Sport HD fekete fejpántos fejhallgató. Hatótávolsága: 10 m. Ezzel a fájpántos fülhallgatóval hallgathatja a zenét, illetve válaszolhat a telefon hívásaira is. Anyaga: Kötött anyag, amely melegen tartsa hidegben a fülét is. Kiváló minőségű hangja van. Bulid lítium-ion akkumulátora van és mikro USB töltési funkcióval rendelkezik. Színe: fekete.

Termék paraméterei:

1) Vezeték nélküli átviteli távolság: 10 m 2) Az akkumulátor kapacitása: 180MAH 3) frekvenciatartomány: 20-20KHZ 4) Érzékenység: 95DB, 5) Impedancia: 32 ohm 6) Hangszóró mérete: 32MM 7) Töltési idő: 2 óra 8) Beszélgetési/Zene hallgatási idő: 3-6 óra 9) Bluetooth zenelejátszási idő: 2-6 óra (70% -os hangerő)

Működési útmutató: -Nyomja meg a be- / kikapcsoló gombot, amíg a LED-fény kék-pirosan villogni nem kezd. Nyissa meg a telefon Bluetooth-ját, s kapcsolodjon a telefonjával a fejpánthoz, a fejpánt bluetoothjához: BT-03S-hez. Összekapcsolódás után sikeresen nyissa meg a zenét a telefonján, s ekkor élvezheti a zenét. A be / ki gomb megnyomásával szüneteltetheti. Nyomja meg a be / ki gombot, s válaszolhat a telefonra. Nyomja meg újra a felfelé hosszan az Előre gombot a hangerő +, hosszan nyomja meg a - gombot a hangerő, akkor halkul. Nyomja meg a be / ki gombot 2-3 másodpercre a telefon tárcsázásához. A piros lámpa élénken világít a töltésekor, s a töltés befejeződött, akkor a piros lámpa kialszik.

Csomag tartalma:
1 X BT fejpánt; (A kiskereskedelmi dobozt nem tartalmazza), 1 felhasználói kézikönyv és 1 USB töltőkábel.

Információk a hirdetésről

Ár50 RON
Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.13
Megtekintve8 alkalommal
Azonosító#725826

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőCsaba
TelepülésCsíkszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése