Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Elado VW Touran 2005-os evjaratu. Frissen muszakiztatva, nagyon jo allapotban.
Felszereltseg: multivolan, gyari szines navigacio, telefon, kozponti zar, 4 elektromos ablak, elektromos tukrok, tukor melegito, tempomat, tolatoradar, kodlampa, vono horog, hatul gyari fustolt ablakok. Stb.
A vono horog tiszta uj, en raktam ra 3 hete. Az auto nagyon jol mukodik, 103 KW, ami azt jelenti, hogy 140 loeros. Az auton le van cserelve a vezerles, az olaj, a szurok, kivan cserelve a klimakompresszor vadonat ujra. Fekpofak, szilemcek, persejek, futoszog allitattva van, hatul a futoszognel minden kar tiszta uj. Hatso teleszkop, hatso rugok mind vadonat ujak rajta. Ezek mind 3 hete vannak cserelve.
Nem kopog nem zorog az auto. Az auto nagyon egyben van es ezzel mar csak jarni kell.
Az auto nem azert elado mert nem jo, hanem dubara volna szuksegem. Csere is erdekel dubara, amelyik 6+ teher es lehetoleg 2003 felett legyen, mert azon alol nem nagyon erdekel. Kiveve a VW Tran Sprinter.
Tovabbi informaciok telefonon: 0749528095.

Információk a hirdetésről

Ár4 500 EUR
Termék állapotaKitűnő
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.18
Megtekintve640 alkalommal
Azonosító#423316

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőVas
TelepülésSzekelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése