Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

VW Bora 1.9 TDi, 90 LE - ALH motorral, 2 kulccsal. Az autó 1999-es gyártású és 2012-től van Németországból behozva az országba, nagyon megkímélt állapotban van. Jelenleg 230 ezer reális km-ben van. Rendszeresen szervizelt (van szervízkönyvem is), így nem zörög, nem kopog, nagyon egyben van az egész. Nem ígényel befektetést. Kívül belül szép állapotban van. Nagyon szépen megy, alacsony fogyasztással (4.3l/100km, városban 5.5-6l/100km). Az autóban nem volt dohányozva. Érvényes papírokkal.

Felszereltség:
- 4 elektromos ablak (elől-hátul)
- fűthető ülések elől
- szervo, Abs, légkondi
- autórádió (USB és Bluetooth csatlakozással)
- esőszenzor
- lámpamosó
- centrál zár
- állítható kormány (magasság-mélység)
- elektromos tükrök
- jóváhagyott (omologat) fóliák
- 15’-es alufelnik téli (Hankook) gumikkal (idén télen vásároltam újan), plusz két nyári (Debica) gumi (tavaly nyáron vásároltam újan).

Bővebb információkat személyesen is tudok adni, és ki is lehet próbálni. Bármilyen tesztet vállalok. Nagyobb autót szeretnék vásárolni, emiatt vált eladóvá. Az ár enyhén alkudható, de mivel egy jól karbantartott autó, ezért nem szeretnék minden áron megválni tőle.

Információk a hirdetésről

Ár2 150 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.22
Megtekintve499 alkalommal
Azonosító#542461

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőVarga Hunor
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése