Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Elado Skoda Fabia 2002 1,4 16V Benzin. Csak fiscallal. Az auto technikailag es esztetikailag rendben van, iratok naprakeszek, ITP ervenyes 2019 augusztusig.
Felszereltseg:
Bordcomputer, szervokormany, ABS, ASR, Legkondi, Tempomat, Konyoklo elol, elso elektromos ablakok, CD-Radio, allithato kormany, elektromosan allithato lampak, 4 legzsak.
Az auto 212000 kilometert futott.
Jelenleg az auton egy szett jo teligumi van acelfelnin 14” es, es van egy szett jo nyari gumi 15” os alufelnin, a torzskonyvben leirtaknak megfeleloen.
Az auto nemetorszagbol volt behozva, elso tulajdonosa vagyok az orszagba. Nalam ki volt cserelve a a vezermu kit vizpompaval egyutt es az alternator szij is. A mult evben ki lett cserelve az elso es hatso teleszkopok, elso fektarcsak fekpofakkal, hatso fektamburok fekpofakkal. Az utolso olaj es szurocsere ota 2000 kilometert futott.
Az ara 1990 euro, nem cserelek semmire.
Csak fiszkallal elado!
Tobb info szemelyesen a 0742825776 telefonon.

Információk a hirdetésről

Ár1 990 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.25
Megtekintve482 alkalommal
Azonosító#561813

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőOrosz Gyorgy
TelepülésMarovasarhely / Maros megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése