Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó 2008-as Toyota Avensis nagyon szép, megkímélt állapotban. Facelift változat! Ebben a modellben a legbeváltabb motorral, a 2.0 D-4D-vel (126 Le), nagyon szépen jár. Nagyon sok extrával felszerelt, bőr belső, nagy gyári navi, Parrot kihangosító, ülésfűtés, esőszenzor, fényszenzor, gyári xenon, gyári sötétített ablakok, bőrkormány, multivolan, 2 zónás klíma, tempomat. Frissen cserélt olaj és szűrők. Rendszeresen cserélve az olaj. Az ár tartalmaz egy szett gumit (egy szezonos PIRELLI) alufelnivel.
Gyárilag ebben az autóban nincs részecskeszűrő! Nagyon jól megy az autó, nem kopog, zörög. Németországból behozva másfél éve. Bármilyen tesztet vállalok, garantáltan reális km!
Igényeseknek! (Értsd: akik hajlandóak megfizetni azt, hogy az autó vásárlását követően nem kell az olajcserével, gumi vásárlással, egyéb kopó alkatrészek cseréjével kezdeni).

Információk a hirdetésről

Ár4 500 EUR
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2020.12.16
Megtekintve390 alkalommal
Azonosító#675106

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőElőd
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése