Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Luxus SUV automata 6 sebességes vagy kormányról is és váltógombról is kapcsolható 150 loerős komoly terepjáró eladó, korszerű euro 5 motorral és 2011 es gyártási évvel, 2013 év végi első forgalomba helyezési dátummal, valódi 150.000 kilométerben, koreai jó minőségű anyagokból, semmi sem kopott vagy repedt, teljesen rozsda mentes, nagy vastag kerekek, magas építés, kényelmes ülések, nagyon tágas beltér és nagy csomagtartó, Hargita megyei nyugdijas tulajtól, 2023 as befizetett adóval, érvényes itp, útadó, biztosítás, - a vevőnek kötelező az átírást megkezdeni, csak így eladó!
Az AWD meghajtás összezárható mind a négy kerékre elektromosan így egyben ez egy igazi 4x4 terepjáró is ami sok extrával van ellátva, kipörgésgátló, lejtmenet vezérlő, hill holder, ECO mód, sport és winter, ESP, ecométer, navigáció, Pioneer gyári zene, kiegészítő fűtés, stb. Eredeti 145 ezer kilométerben van és olajkenésű lánc rendszer vezéreli, Mercédesz eredetű motor, az autó közel 1900 kiló, úgy, hogy benne van az anyag és -20 fokban is nagyon könnyen indúl!
Kicserélve az összes olaj, összes szűrő, fék, stb.
Esetleg értelmes cserét is meghallgatunk hasonlóan jó állapotú olcsóbb autóra, vagy olyanra aminek van vonóhorogja.
Az autó bármikor kipróbálható. Az ára 8500 euro és lehet alkudni ha nem csereberéről van szó. Tel: 0745797778

Köszönöm a figyelmet.

Árcsökkentés: május 1 től csak 7490 euro.

FRISS ITP vizsga 2024 májusig!!!

Információk a hirdetésről

Ár7 490 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.09
Megtekintve59 alkalommal
Azonosító#811834

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőTriogsm
TelepülésSzékelyudvarhely / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése