Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó egy kifogástalan 2009-es Ford Kuga Titanium, amely magas felszereltséggel büszkélkedhet. Ez a gyönyörű autó bőrüléseivel, panoráma tetővel és impozáns alufelnikkel rendelkezik. A Ford Kuga továbbá 4x4 hajtással is büszkélkedhet, így nemcsak stílusos, hanem erős és megbízható is.

Jellemzők:
- Gyönyörű bőrülések
- Impozáns panoráma tető
- Kifinomult alufelnik
- Full extrák
- 4x4 hajtás
- 270 000 kilométer futásteljesítmény
- Friss műszaki vizsga
- Kiváló állapot

Ez a Ford Kuga Titanium nem csupán a kivételes felszereltségével tűnik ki, hanem a karosszéria és a motor is kitűnő állapotban van. Egy megbízható és elegáns autót kínálunk, ami minden utazását különlegessé teszi.

Az ár kedvező 6999 euró. Ha érdekli, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a további részletek és egy esetleges tesztvezetés miatt.

Kapcsolat: Abraham Huba
Telefonszám: 0745032930
Nézze meg ezt a fantasztikus Ford Kuga Titanium-t, és váljon tulajdonosává ennek az exkluzív gépjárműnek! Ne habozzon, mert ez a lehetőség nem tarthat sokáig!

Információk a hirdetésről

Ár6 899 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.05.15
Megtekintve29 alkalommal
Azonosító#846449

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőAbraham Huba
TelepülésGyergyo / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése