Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Eladó egy vagány Mitsubishi Lancer személyautó, mely 2010-es gyártású. A jármű dinamikus, köszönhetően az EURO4-es 2.0 Di-D motorjának, ami 140 lóerős teljesítményre képes. Fogyasztás, 4,9 és 8,1 l/ 100 km között mozog, ami természetesen tempótól függ, illetve, hogy hosszútávon vagy városban közlekedik. A kocsi már lefutott pár kilométert, pontosabban 228 000 -t, de higgye el, mindez azért volt, hogy tapasztaltabb legyen! Nemrég kapott új vezérlést, friss olajcserét és új szűrőket így önnek már csak a tankolás maradt.

A tágas belső térben az üléseket huzat borítja, megőrizve azokat a kopástól. Az AC klíma hűs levegőt fúj a forró napokon, amire hamarosan szüksége is lesz, és a 4 elektromos ablaknak köszönhetően gombnyomásnyira a friss levegő. Mindezt megkoronázza az autó haragos tekintete, ami tekintélyt parancsol, minden alkalommal amikor megjelnik mások visszapillantó tükrében.

Ha a minőség, megjelenes és a megbízhatóság a fő szempont, akkor itt a helye! Ne habozzon, hívjon még ma és próbálja ki!

Információk a hirdetésről

Ár4 399 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.03.28
Megtekintve118 alkalommal
Azonosító#867752

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésKobátfalva / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése