Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az I. S. S. Ingatlaniroda üdülőházat kínál eladásra, egyedülálló üzleti és fejlesztési lehetőséget nyújtva gyönyörű természeti környezetben, maximális kényelemmel a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Az ingatlan Parajd településen található (Casele de odihnă utca 33., Hargita megye), turisztikai potenciállal rendelkező területen, ahol a környék többet kínál az egyébként fő látványosság, a sóbánya mellett.
A ház 1995-ben épült fából készült szerkezettel, szigetelt, beton alapzaton áll. A hasznos alapterülete (P+1E) 63 négyzetméter, és az alábbiakból áll:
-földszint: előszoba, nyitott konyhás nappali és zuhanyzós fürdőszoba
- tetőtér: konyha, hálószoba és zuhanyzós fürdőszoba
A ház teljesen bútorozott és felszerelt állapotban kerül értékesítésre, elektromos fűtésrendszerrel, ami optimális hőmérsékletet biztosít a kívánt komfort érdekében. A ház csatlakozik a víz-, csatorna- és elektromos hálózathoz.
Az ingatlanhoz tartozó telek területe 400 négyzetméter, 15 négyzetméteres betonozott terasszal.

Információk a hirdetésről

Ár59 500 EUR (alkudható)
Termék állapotaHasznált
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.05.01
Megtekintve34 alkalommal
Azonosító#833756

Kapcsolat a hirdetővel

TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése