Hirdetés tartalma

CURS DE PERFECȚIONARE INSPECTOR/REFERENT RESURSE UMANE - REVISAL
- pentru studii medii sau superioare -
Acreditat ANC -Cod COR 333304

Lectorii: specialişti de TOP cu o experiență în domeniu de peste 20 ani!!!

Confom legislației în vigoare, cursul Inspector de Resurse Umane este obligatoriu să fie urmat de către cel puțin o persoană din cadrul fiecărei companii sau instituții publice!

Cursul de Inspector de Resurse Umane este format dintr-o parte teoretică susținută de foarte multe aplicații practice cât și studii de caz, și urmărește specializarea personalului cu atribuții în gestionarea resurselor umane, conform prevederilor Noului Cod al Muncii și a altor acte normative cu incidență în domeniul relațiilor de muncă.

Cursul este adresat tuturor celor care vor să înțeleagă legislația în domeniul resurselor umane, să învețe cum se operează în REVISAL, să afle cum se întocmesc corect documentele specifice activității, pe scurt celor care vor să aiba o perspectivă completă și actuală asupra a tot ce implică evidența muncii într-o organizație.

• Locul de desfăşurare: Miercurea Ciuc / Odorheiu Secuiesc /Gheorgheni
• Pregătire minimă necesară: studii medii, cu diplomă de bacalaureat
După absolvirea cursului se eliberează un Certificat de absolvire, avizat de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite.

Certificatul de absolvire este recunoscut în România şi în Ţările Uniunii Europene, și este GARANTAT PE VIAȚĂ!

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 0752-131.151 sau la adresa de email cursrevisal@gmail.com, până la data de 31 mai 2019.

Szponzorált hirdetés

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2019.10.22
Megtekintve677 alkalommal
Azonosító#505616

Kapcsolat a hirdetővel

Hirdető...
TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése