Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Camera de Comerţ şi Industrie Harghita, organizeaza Curs: (Agent DDD)
Cadru legal: Curs autorizat de catre Ministerul Muncii in baza O. G. 129/2000, republicata. Certificat de absolvire emis de catre Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
Grup tinta: Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care desfasoara sau doresc sa desfasoare activitati de dezinfectie, deratizare si dezinsectie in incinte – resedinte, scoli, crese, gradinite, cantine, spitale, birouri, sectoare industriale, agricole şi administrative, mijloace de transport, precum si in spatii exterioare – zone populate, spatii verzi, parcuri etc. Pentru inlaturarea germenilor patogeni si combaterea speciilor de insecte si rozatoare daunatoare din zonele procesate.
Competente obtinute: Cunoaste cadrul legal al activitatii sale; Cunoasterea, insusirea si familiarizarea cu principiile de baza ale activitatii de dezinfectie; Cunoasterea, insusirea si familiarizarea cu principiile de baza ale activitatii de deratizare; Cunoasterea, insusirea si familiarizarea cu principiile de baza ale activitatii de dezinsectie.
Durata: 234 ore. Program: 16:30 – 19:30, de luni pana joi, la cererea cursantilor programul poate fi modificat.
Perioada cursului: 20.05 - 28.06.2024
Modalitatea de desfasurare a cursului si a examenului final: Online-live (pe platforma ZOOM), cf. Ordinului nr. 1149/2020 al Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, privind stabilirea domeniilor de activitate si a procedurii pentru autorizarea furnizorilor de formare profesionala sa desfasoare programe de formare profesionala a adultilor in sistem on-line.
Taxa de participare: 1100 lei (toate taxele incluse).
Acte necesare in vederea inscrierii (acestea vor fi trimise pe e-mail: office@ccihr.ro):
• copie act de identitate;
• copie certificat de nastere;
• copie ultima diploma de studii (minim studii liceale);
• copie certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui).
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul, 0266371802.

Információk a hirdetésről

Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.23
Megtekintve11 alkalommal
Azonosító#860100

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőCciharghita
TelepülésCsikszereda / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése