Szponzorált hirdetés

Hirdetés tartalma

Az akkumulátoros láncfűrész - 21V kefe nélküli és 20 cm vágási hossz - 21V 3,0 Ah akkumulátorral és töltővel, ár megegyezés szerint.
Fűrészünket választva belép a vágás újradefiniált világába, ahol minden projekt szakmai élménnyé válik. A továbbfejlesztett MOUM elektromos fűrész nem csak egy szerszám – ez egy meghívás a könnyed vágásra, látványos eredménnyel.

Erőteljes kefe nélküli motor
A kefe nélküli motorral láncfűrészünk újradefiniálja a teljesítményt. Az élettartam 360%-kal nő, a kimenő teljesítmény 85%-kal, az energiafogyasztás pedig 60%-kal csökken. Válasszon megbízható partnert projektjeihez, kiküszöbölve a szűk keresztmetszeteket és a nem kívánt zajt.

Speciális kenés
Továbbfejlesztett kenőrendszerünkkel a vágás élvezetté válik. Egyszerűen öntsön kenőanyagot a tartályba, és élvezze a vajas sima vágásokat. Biztos lehet benne, hogy a lánc és az akkumulátor optimális állapotban marad a hosszú élettartam érdekében.

Megbízható akkumulátor
A 21 V-os, 3,0 Ah-s lítium akkumulátorral bármilyen projektre készen áll. A több mint 500-szor újratölthető AAA elem túlmelegedés és túltöltés ellen védett. Az új akkumulátorjelző teljes körű irányítást biztosít.

Biztonság és könnyű használat
A mindössze 3.85 Kg súlyú akkumulátoros mini fűrész könnyen kezelhető. A kompakt és ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmet és a biztonságot. CE / FCC / ETL tanúsítvánnyal rendelkezik, garantáljuk a biztonságot és a megbízhatóságot.

Információk a hirdetésről

Termék állapotaÚj
Hirdetés jellegeKínál
Feladási idő2024.04.28
Megtekintve4 alkalommal
Azonosító#798864

Kapcsolat a hirdetővel

HirdetőSandor
TelepülésZetelaka / Hargita megye
Szponzorált hirdetés

Felhívás

A szekelyhirdeto.info nem felel a hirdetésben leirtakért és nem tudja garantálni azok pontosságát. A saját biztonsága érdekében legyen mindig körültekintő, soha ne utaljon előre pénzt vagy adjon ki pénzügyi információt. Olvassa el adatvédelmi irányelveinket.
Megosztás:
Hirdetés jelentése